Qui som? Què fem?

Sóc en Jordi i vaig néixer a Bagà on visc i espero viure-hi sempre. Vaig començar al món laboral com a mecànic, però treballar entre quatre parets és massa sacrificat quan vius al lloc més bonic del món 😉 I per això vaig decidir convertir les meves aficions en la meva feina.

El 2014 vaig començar a treballar en activitats de muntanya, primer per altres empreses i després de tres anys pel meu compte. I és a partir del 2020 que agafo el relleu del TaxiTrail, una activitat que puc complementar perfectament i que ja coneixía, ja que a la família fa uns quants anys que tenim taxi.

 

Tot això no seria possible sense la Laura, la meva companya de vida i afortunadament, la meva secretària. Ella és professora d’anglès i de yoga, però sempre treu temps per donar-me un cop de mà amb la informàtica, l’agenda, el màrqueting…

Tots dos hem volgut continuar el projecte d’en Llorenç i els seus fills. Ells van engegar TaxiTrail 7 anys abans que nosaltres ho agaféssim i hem intentat continuar i potenciar els seus serveis com a taxi de muntanya, buscant sempre oferir solucions al turisme actiu o a tot aquell que d’una manera o altra vol visitar la zona. Ens agrada veure com la gent gaudeix per les nostres muntanyes i poder-ho compartir amb ells és un autèntic plaer.

I per últim la furgoneta, un vehicle de 9 places (8+conductor) amb tracció a les 4 rodes, que ens permet fer serveis per pistes de muntanya, alhora que millora la seguretat en carretera especialment en els dies d’hivern, que es quan oferim el transport a diari, fins a les estacions d’esquí de Masella i Molina.

Així doncs ja ho saps… pots comptar amb nosaltres quan ho necessitis.

Acreditats com a:

Punt d’Informació Turística del Berguedà

Bon Coneixedor del Parc Natural Cadí-Moixeró

Guia de muntanya i professor d’esquí alpí. Inscrit al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (REP:016222)