Qui som?

TaxiTrail neix l’any 2.012 de la mà d’en Llorenç, amb la intenció d’oferir un servei d’acompanyament a tot aquell que precisa d’un cop de mà a l’hora de portar a terme les seves activitats esportives o turístiques a la nostra comarca.

Al març del 2.020, en Jordi i la Laura agafem el relleu, mantenint l’essència del taxi de muntanya i amb la il·lusió de seguir-vos acompanyant en les vostres aventures al Berguedà.

Al Jordi, nascut a Bagà i enamorat de casa seva, el trobareu al volant de la  furgoneta, anant amunt i avall, portant-vos a vosaltres o al vostre material. A part de taxista és guia de muntanya (REP:16222) inscrit al cens d’empreses organitzadores d’activitats fisicoesportives al medi natural   (c-467), està acreditat com a Bon Coneixedor del Parc Natural del Cadí-Moixeró i Punt d’Informació Turística del Berguedà. 

 

La Laura és la cara menys visible, no carrega maletes ni condueix el taxi; ella es dedica a l’ensenyament però sempre està a punt per ajudar i donar un cop de mà amb tot allò que faci falta… la informàtica, el màrqueting o assistir a formacions quan en Jordi està més ocupat… 

Quan no estem treballant no ens busqueu a casa, aprofitem qualsevol excusa per sortir a gaudir en família de la natura, ja sigui a peu, en bici, amb raquetes o amb esquís, conscients de que l’important és col·leccionar bons moments i crear bonics records.