LLoguer e-bikes (MTB)

Possiblement, la bicicleta és dels millors mitjans per recórrer i conèixer territori. És una manera lliure, saludable, divertida i sostenible, té moltes avantatges, però clar, també es pot convertir en un patiment quan les pujades no s’acaben i les cames comencen a flaquejar.

L’Alt Berguedà i tota l’àrea del Parc Natural Cadí-Moixeró es una zona muntanyosa, cal estar acostumat a pedalar cara amunt. Amb les nostres e-MTB volem donar l’oportunitat a tothom poder gaudir d’aquesta experiència.

Podeu fer rutes de un dia, o fer realitat rutes de varis dies com els Cavalls del Vent en BTT, el Camí dels Bons Homes en BTT, Pedals de Ferro, La transpirinaica, El Catllaràs … o d’altres.

També realitzem serveis complementaris com:, transport d’equipatges, recollides en cas de ruta lineal i transport de les bicis on us interessi.

Les bicis són “Orbea Wild”, tenen el motor Shimano de 500W amb 4 modalitats d’ajuda segons les necessitats, per què res se’t resisteixi, bateria integrada de gran autonomia, disseny de doble suspensió que facilita de manera extraordinària baixar per pistes, camins i corriols,  t’ho fa molt fàcil.

Una Mountain Bike Elèctrica ideal per anar per muntanya amb desnivells importants, et farà gaudir tant a les pujades com a les baixades.

Per viatgers actius, amb ganes de viure noves aventures i d’acceptar nous reptes.

Si t’interessa reservar clica aquí

 

 BONA PEDALADA !!