La via del Nicolau

rumbpiri/ juliol 18, 2020/ Berguedà, Blog, btt, en família, senderisme/ 0 comments

La via del Nicolau és una visita obligada per a aquells que vulgueu gaudir de la natura amb la família. Un camí molt agradable que segueix el recorregut que feien les vagonetes que baixaven la fusta dels boscos de Gisclareny fins a l’estació de tren de Guardiola de Berguedà.

Aquest és un recorregut lineal, que comença a Sant Joan de l’Avellanet i que per un camí fresc i agradable, ens porta a través de túnels, passarel·les i un magnífic pont penjant de 35m de llargada, fins a Guardiola de Berguedà.

Per evitar anar i tornar pel mateix recorregut i poder gaudir d’una ruta sempre en pla i baixada, et recollim a Guardiola de Berguedà o a Bagà i et portem fins a st. Joan de l’Avellanet, on comença la Via del Nicolau. 

Aquesta és només una de les propostes que tenim, el Berguedà és un paradís on podem gaudir de gran quantitat d’activitats com l’excursionisme, la bicicleta, el parapent...Però moltes vegades la logística de cotxes és un inconveninet a l’hora de fer realitat els nostres objectius. 

Per això et recomanem excursions i et recollim al punt on les acabaràs, per a portar-te fins al punt d’inici d’aquestes. Així, quan acabis l’activitat, el teu vehicle t’estarà esperant.

Pots consultar les nostres propostes aquí i si tens dubtes o t’estàs plantejant alguna sortida que no està descrita a la web, pots contactar amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te a trobar la millor ruta!

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*