Especial famílies

Coneix la casa dels últims dinosaures del planeta!

Saps que al Berguedà hi van viure els últims dinosaures que van habitar el planeta?? Aquí hi podem trobar les seves petjades, així com molts fòssils, tant seus com d’altres animals que van viure en aquesta zona fa molts milions d’anys. 

En aquesta ruta, ens endinsarem en el passat i descobrirem com era la vida en l’època que van viure aquests grans animals; aprendrem com es van formar les roques que ens envolten i coneixerem com era la feina dels miners que extreien el carbó de les mines d’aquesta zona.

Un interessant viatge en el temps per a tota la família.

Històries de bruixes als peus de la muntanya màgica

Una sortida pensada per als petits de la casa, en la que a través de les llegendes que han anat sorgint al voltant del Pedraforca, coneixerem aquests bonics entorns del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

En aquesta ruta, gaudirem de paisatges molt diversos, des de prats alpins a les zones més altes fins als encantadors boscos del fons de la vall. Durant el trajecte ens acompanyarà un entranyable personatge, que amb la seva veu, donarà vida a les històries que generació rere generació, s’han anat explicant als peus de la muntanya màgica.

Descobreix la fageda del Berguedà

Saps que la serra del Catllaràs és una de les més salvatges que tenim al Berguedà? A dins dels seus boscos d’alzines, roures, pins i fagedes, els animals hi poden passejar tranquils, ja que en tot aquest territori hi ha molt poques cases habitades. Però alerta! aquestes muntanyes estan plenes de camins que, si no estem atents, ens poden fer perdre…

Durant la ruta coneixerem aquest bonic paratge del pre Pirineu, que amaga vistes espectaculars i part de la història de la comarca. I ho farem a través de jocs i proves que ens convertiran en uns autèntics exploradors.

Una forma divertida de gaudir de la muntanya.

Reserva ja la teva ruta!