Bicicleta

El Berguedà és un paradís per a la pràctica de la bicicleta, una combinació perfecte entre paisatges variats i traçats idonis per gaudir de les modalitats de muntanya, carretera o gravel.

Les seves muntanyes, plenes de pistes i corriols, permeten la pràctica de totes les modalitats de MTB, des de senders amb grans pendents per als que busquen més adrenalina, fins a rutes de varis dies per als amants de les travesses.

Per als adeptes a la bici de carretera, la comarca concentra en un espai molt reduït una quantitat important de traçats que utilitzen vies poc massificades i que permeten gaudir de ports de muntanya molt interessants, senyalitzats en el projecte Ports de muntanya del Berguedà.

Que t’oferim??:

  • Transport d’equipatges en rutes com Cavalls del Vent MTB, Camí dels Bons Homes MTB, Transpirinenca, etc.
  • Servei de remuntador en rutes de DH o enduro.
  • Aproximacions i recollides en travesses i rutes de dia.
  • Transports a l’aeroport, estacions de tren, etc.
  • Trasllats al taller en cas d’avaria o transport del recanvi fins al punt d’avaria.
  • Servei de transport entre Bagà(Berguedà) i Baltarga(Cerdanya) per evitar la concessió del Túnel del Cadí, restringida al ciclista.
  • etc

Disposem d’un remolc amb capacitat per a 8 bicicletes o e-bikes, amb rodes de fins a 2.8” d’amplada, que ens permeten el transport de la majoria de bicis amb suspensió davantera (enduro, DH, rally, etc). És un sistema molt segur, en el que les bicis queden totalment encaixades en els rails i la subjecció d’aquestes es fa a través de corretges que tensen pels punys.

Som conscients del molt que estimes a la teva bicicleta. Per això treballem amb porta bicis de sostre Thule upRide. El seu sistema de subjecció a través únicament de la roda, evita malmetre els quadres més sensibles com els de carbono, alhora que ens permet transportar des de fat bikes fins a bicis de carretera, amb rodes des de 20” a 29”.

Aquí hi podem portar les teves bicis de carretera o BTT, però no les e-bikes.

Si el que necessites es portar la teva bicicleta desmuntada i empaquetada, disposem d’un remolc plataforma amb gran capacitat per al transport d’aquest o d’altres equipatges.